Van 28 naar 36 uur: Daniek nam de stap en verhoogde haar contracturen

Succesverhalen zijn de motor van verandering. Dat zien we bij stichting Het Potentieel Pakken. Een mooi voorbeeld komt van de Roosendaalse zorgorganisatie S&L Zorg, waar Daniek van 28 naar 36 uur per week ging. Zo liet ze zien wat mogelijk is op het gebied van contractuitbreiding.

 

5 januari 2024

 

Dit artikel verscheen op 28 september 2023 op de website van S&L Zorg 

Ooit weleens gedacht om wat meer uren te werken per week? Maar heb je de stap niet durven nemen omdat je vreest er onderaan de streep niets van te merken? Dan is het nu tijd om te stoppen met twijfelen, want zelfs twee of vier uur extra per week kan al een groot verschil maken! Zowel voor jou als voor S&L Zorg.

Daniek Slokkers, werkzaam in woning 234 a-b, verhoogde afgelopen jaar zelfs twee keer haar contract, naar aanleiding van het project ‘Jouw uren, jouw wens’. Het project ‘Jouw uren, jouw wens’ is onderdeel van ‘Samen aan zet!‘.

Eerst eens even kennismaken. Daniek is 24 jaar oud en werkt al vijf jaar bij S&L Zorg. “Ik ben begonnen als stagiaire op de Potgieterlaan en op woning 167 b-c, daar ben ik toen uiteindelijk ook officieel in dienst gekomen als cliëntbegeleider. Op den duur zocht ik wat meer uitdaging en ben ik geswitcht naar woning 234 a-b, dat bevalt me ontzettend goed.”

Veel plusuren

Daniek is met een 28-uurs contract begonnen op woning 234 a-b.