Contact

Heb je een vraag of opmerking over onze stichting of onze initiatieven, neem dan contact op via het formulier onderaan deze pagina, stuur een e-mail naar info@hetpotentieelpakken.nl, of bel naar 020-2404450.

 

Routebeschrijving

Het Potentieel Pakken is gevestigd in:

HNK (Het Nieuwe Kantoor) – gebouw Parijs

Burgemeester Stramanweg 105

1101 AA Amsterdam

Met de auto

Neem vanaf de A2 afrit 1-Ouderkerk aan de Amstel. Ga aan het einde van de afrit rechtdoor naar bedrijventerrein HNK Zuidoost. Er is parkeergelegenheid op het terrein. Bel bij de toegangspoort naar de receptie, zodat zij de slagboom voor je kunnen openen.

Met de bus (ca 3 minuten)

Neem vanaf station Bijlmer Arena op perron D van het busstation lijn 171 van Connexxion richting Aalsmeer busstation. Stap na 3 minuten uit bij halte Ventweg. Deze stopt direct voor de panden van HNK.

Lopend (ca 10 minuten)

Loop vanaf station Bijlmer Arena via de Corridor achter bioscoop Pathé langs naar het einde van deze straat. Ga tussen de Dreeftoren (groen ovaal pand met 3 kruisen XXX) en het pand rechts daarvan het voetpad langs het gebouw van DAS op. Sla voorbij het pand van DAS linksaf de Entree op en steek de Holterbergweg over. Ga rechtsaf op de Holterbergweg en loop langs het pand van Tesla. Sla aan het einde van het Tesla-terrein het voetpad van de Burgemeester Stramanweg in en loop langs het water en het pand van Mercedes richting HNK. Het HNK-terrein zie je vervolgens aan je linkerhand.