Contact

Heb je een vraag of opmerking over onze stichting of onze initiatieven, neem dan contact op via onderstaand formulier, stuur een e-mail naar info@hetpotentieelpakken.nl, of bel 020-2404450.

Het Potentieel Pakken is gevestigd in:
HNK (Het Nieuwe Kantoor) – gebouw Parijs
Burgemeester Stramanweg 105
1101 AA Amsterdam

IBAN: NL50 RABO 0345 1408 69
Kamer van Koophandel: 75262290
RSIN: 860213389

 

Routebeschrijving

We zitten op de tweede verdieping van het HNK-gebouw Parijs (Burgemeester Stramanweg 105, 1101 AA Amsterdam). Ons kantoor is goed bereikbaar met zowel eigen vervoer als met het openbaar vervoer. Er is gratis parkeergelegenheid op het terrein van HNK dat afgesloten is met een slagboom. Bel de toegangspoort naar de receptie zodat zij de slagboom voor je kunnen openen.

Met de auto
Ons kantoor bereik je met de auto het makkelijkst via de A2, afrit 1-Ouderkerk aan de Amstel. Aan het einde van de afrit steek je rechtdoor over naar het bedrijventerrein van HNK Zuidoost.

Met de bus (ca 3 minuten)
Vanaf station Bijlmer Arena neem je op perron D van het busstation, lijn 171 van Connexxion richting Aalsmeer busstation. Je stapt 3 minuten later uit bij halte Ventweg. Deze stopt direct voor de panden van HNK. Kijk voor de juiste tijden op de website van OV9292.

Lopend (ca 10 minuten)
Vanaf station Bijlmer Arena wandel je via de Corridor achter bioscoop Pathé langs, door naar het einde van deze straat. Tussen de Dreeftoren (het groene ovale pand met de 3 kruisen XXX) en het pand rechts daarvan volg je het voetpad langs het gebouw van DAS. Voorbij het pand van DAS ga je linksaf de Entree op en wandel je naar de Holterbergweg die je oversteekt. Je slaat rechts af op de Holterbergweg en loopt langs het pand van Tesla. Aan het einde van het Tesla-terrein sla je het voetpad van de Burgemeester Stramanweg in en loop je langs het water en het pand van Mercedes richting HNK. Het HNK-terrein zie je vervolgens aan jouw linkerhand.

 

 

Volg ons

   Volg ons op Linkedin

Beluister onze podcast Zorg & Zo via:

 

 

Pers

Journalisten die meer willen weten over de stichting, onze initiatieven of onze aanpak, kunnen contact opnemen met communicatieadviseur Madelijne Daub: 020 – 240 4452 of madelijne.daub@hetpotentieelpakken.nl.

  • Contactformulier

    Vul je gegevens in via onderstaand formulier en wij nemen contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.