Schoonmaakbedrijf CSU en Het Potentieel Pakken bundelen krachten

Schoonmaakbedrijf CSU en Het Potentieel Pakken (HPP) slaan de handen ineen om het potentieel van CSU-medewerkers optimaal te benutten.  

De kern van deze samenwerking is het praktisch en doelgericht inzetten van het aanwezige talent en de kennis van de schoonmakers binnen CSU. Dat kan bijdragen aan het verminderen van personeelstekorten en de financiële kwetsbaarheid van medewerkers. CSU en HPP zullen zich richten op praktische oplossingen en beleidsveranderingen die het mogelijk maken voor medewerkers om hun werkuren uit te breiden.

Mooie stappen

Als werkgever kun je echt het verschil maken, bijvoorbeeld door te kijken wat mogelijk is op roostergebied en in HR-beleid en -processen. Maar ook door medewerkers te enthousiasmeren en op de juiste manier te informeren over meer uren werken en over de financiële situatie.

De schoonmaakorganisatie zet zelf al mooie stappen om eigen medewerkers te stimuleren om meer uren te werken, bijvoorbeeld met behulp van innovatieve tools zoals de WerkUrenBerekenaar. Deze tool biedt medewerkers de mogelijkheid om eenvoudig te berekenen wat meer werken financieel oplevert.

Wij kijken uit naar onze samenwerking komend jaar. Op naar mooie resultaten!

Mede mogelijk gemaakt door de Goldschmeding Foundation

Fotobron: Pexels