Louise Luitse

“De mens lijdt het meest door het lijden dat hij vreest”

– Seneca

Louise heeft als arts-assistent in de neurologie gewerkt en deed in de zorg waardevolle ervaring op met multidisciplinair werken op zowel inhoudelijk als organisatorisch niveau. Dit sprak haar zo aan dat ze besloot het roer om te gooien. Ze ging de uitdaging aan bij Het Potentieel Pakken, waar ze nu als Strategie & Business Development Lead werkt. Hier ondersteunt ze het Leiderschapsteam bij het bepalen van de strategische richting van HPP. Louise houdt zich verder bezig met het verbeteren van de inhoudelijke kwaliteit van het werk van HPP en speelt een rol bij het ontwikkelen van nieuwe initiatieven en concepten. Tot slot richt ze zich op belemmeringen en oplossingen op het gebied van de roostering in de zorg.

Wat mij drijft…

“Me kunnen vastbijten in uitdagende vraagstukken, altijd op zoek om nieuwe dingen te leren buiten mijn comfort zone, samenwerkend in een ambitieus team. Op inhoudelijk vlak impact maken door het verbinden van verschillende mensen en zodoende laten zien dat verandering mogelijk is.”

Het mooiste aan werken bij Het Potentieel Pakken vind ik…

“Dat we met elkaar op een creatieve manier durven te kijken naar het oplossen van hele belangrijke maatschappelijke vraagstukken. Bij HPP krijg ik de kans om zowel strategisch als uitvoerend bezig te zijn, en die combinatie spreekt me enorm aan!”