Louise Luitse

“De mens lijdt het meest door het lijden dat hij vreest”

– Seneca

 

Na een jaar als arts-assistent in de neurologie te hebben gewerkt, besloot Louise het roer om te gooien. Ze deed eerder ervaring op met multidisciplinair werken op medisch inhoudelijk–, maar ook op organisatorisch niveau van de zorg. Dat laatste sprak haar dusdanig aan dat ze besloot haar carrière hier volledig op te richten en een nieuwe uitdaging aan te gaan bij Het Potentieel Pakken. Bij Het Potentieel Pakken houdt zij zich bezig met de verschillende uitdagingen en oplossingen op het gebied van de roostering in de zorg.

 

Wat mij drijft…

“Me kunnen vastbijten in uitdagende vraagstukken, altijd op zoek om nieuwe dingen te leren buiten mijn comfort zone, samenwerkend in een ambitieus team. Op inhoudelijk vlak impact maken door het verbinden van verschillende mensen en zodoende laten zien dat verandering mogelijk is.”

 

Het mooiste aan werken bij Het Potentieel Pakken vind ik…

“Het op een creatieve, nog niet in gips gegoten wijze bij kunnen dragen aan het verbeteren van de positie van vrouwen op de arbeidsmarkt en het daarbij betrekken van alle verschillende spelers in het veld. Bij HPP krijg ik de kans om zowel strategisch als uitvoerend bezig te zijn, en die combinatie spreekt me enorm aan!”