Joëtta Berens

The meaning of life is to find your gift. The purpose of life is to give it away. – Pablo Picasso

 

Joëtta heeft de PABO en de master Youth Education and Society aan de Universiteit Utrecht gevolgd. Daarna heeft zij diverse functies bij de overheid vervuld: beleidsmedewerker sociaal domein bij de gemeente Veenendaal en adviseur kinderopvang bij VNG Naleving. Na bijna 4 jaar voor een overheid te hebben gewerkt, maakt Joëtta nu de overstap naar Het Potentieel Pakken.

 

Wat mij drijft …

‘Gelijke kansen voor alle mensen in onze samenleving.’ Dat is mijn ambitie en passie. Vanuit mijn ervaringen in het onderwijs en bij de overheid (h)erken ik de arbeidstekorten en bijbehorende problematiek. Daarbij voel ik de urgentie om zelf een bijdrage te leveren aan een deel van de oplossing om arbeidstekorten aan te pakken, en om dus op een andere manier te werken aan mijn ambitie en passie.

 

Het mooiste aan het werken bij Het Potentieel Pakken vind ik ..

Het werken bij Het Potentieel Pakken spreekt mij aan, omdat je voor de maatschappij en een grote groep professionals van meerwaarde bent en dus echt impact kan maken. De functie projectmanager zie ik als uitdagend en leerzaam, om mij vanuit een nieuwe omgeving in te kunnen zetten voor mijn passie. Ik zet graag mijn kennis en vaardigheden in om naast de zorg stappen te zetten in het onderwijs en in de toekomst wellicht de kinderopvang.