04-11-2021 Wieteke Graven als vrouwelijke leider met lef aanwezig bij het congres ‘Zorgen zonder zorgen’

Het jaarlijkse congres van Vrouwelijke leiders in de zorg staat deze keer in het teken van het thema ‘Zorgen zonder Zorgen. De kwaliteit van werk is voorwaardelijk voor de kwaliteit van de zorg. Tijdens deze bijeenkomst gaan vrouwelijke leiders in de Zorg of Welzijn met elkaar in gesprek, ze doen nieuwideeën op en laten zich inspireren door de aanwezige sprekers 

Het Potentieel Pakken is er ook bij!
Wieteke Graven, voorzitter /oprichter van Het Potentieel Pakken zit samen met Marjolein Tasche (RvB Franciscus Gasthuis & Vlietland), Chantal Beks (RvB Stichting De Wever), Inge Berghuis (bestuurder Ben Sajet Centrum), Reinskje Suierveld (directeur Academie Gezondheidszorg) en Jantine Pater (directeur Medi Interim) aan tafel bij de talkshow ‘Kansen en uitdagingen op de arbeidsmarkt’. 

Ook begeleidt Wieteke samen met Suzanne van Hoeve (sectorspecialist Gezondheidszorg Rabobank) een breakout-sessie over Het Potentieel Pakken: ‘Talent zien en ontwikkelen, hoe verleid je zorgmedewerkers meer uren te werken?’.  

Heeft jouw zorginstelling ook te maken met grote arbeidstekorten en ben jij nieuwsgierig naar de innovatieve aanpak van Het Potentieel Pakken? Kijk dan hier voor meer informatie  of stuur een mail aan Miriam Hafkemeijer.  

Klik hier voor meer informatie over het congres ‘Zorgen zonder zorgen’.