Tamar van Drie

Just do it
– Nike

Na een studie bedrijfskunde is Tamar haar loopbaan gestart in de telecom. Naast het implementeren van zakelijke telecomdiensten is Tamar ook betrokken geweest bij het vergroten van de digitale inclusie, zodat iedereen in NL toegang kan krijgen tot het internet en er mee overweg kan. Door deze projecten is de interesse in maatschappelijke vraagstukken gegroeid. Bij HPP hoop ik hier samen met het team een bijdrage te leveren in de zorg. Een sector met heel veel potentieel.

 

Wat mij drijft…
Ik vind het belangrijk dat mensen kunnen doen wat ze het liefste doen. Tijdens mijn vrijwilligerswerk merkte ik dat het zorgpersoneel wordt overspoeld met extra taken en het gebrek aan waardering of aandacht. Zo was het werkplezier ook ver te zoeken. Ik wil een bijdrage leveren aan het grotere werkplezier van de medewerkers in de zorg en zij weer kunnen doen met wat ze het liefste willen; de zorg bieden aan patiënten.

 

Het mooiste aan het werken bij Het Potentieel Pakken…
Het enthousiasme en de energie onder alle medewerkers geeft mij veel motivatie om hier te werken. Met alle kennis en kunde van ieder is in korte tijd een heel professioneel programma neergezet, maar er tegelijk tijd ook veel aandacht is voor het team en je persoonlijke groei. Daar hou ik van!