Roxan Stevens

“Niet geschoten is altijd mis.”

 

Na het afronden van haar bachelor Economie en Bedrijfskunde heeft Roxan haar focus verlegd naar data analyses. Hierna rondde zij de master Quantitatitive Finance af, waar zij leerde programmeren en het voorspellen van financiële data. Na haar master heeft ze de data- en marktanalyse gedaan voor een communicatieplatform start-up en gewerkt als financieel assistent bij een internationaal interieur design bedrijf in Kuala Lumpur.

Begin 2020 is zij bij Het Potentieel Pakken begonnen om de data analyses voor de proeftuinen uit te voeren. Nu houdt zij zich bezig met het codificeren van de aanpak, het automatiseren van de data analyses, het ontwikkelen van de WerkUrenBerekenaar en is zij onderdeel van het projectteam Odion en ’s Heeren Loo.

 

Wat mij drijft…

“Voor mij is de combinatie tussen creatief bezig zijn en intellectueel uitgedaagd worden heel belangrijk. Ik houd erg van puzzelen met getallen, het analyseren en aanpakken van complexe problemen en deze op een creatieve manier omzetten in duidelijke inzichten.”

 

Het mooiste aan werken bij Het Potentieel Pakken vind ik…

“Zoveel! Bijdragen aan een maatschappelijke missie, het daadwerkelijk aanpakken van het probleem in de plaats van enkel vaststellen van het probleem, het vertrouwen dat je vanaf het eerste moment krijgt en de verantwoordelijkheden die daarbij komen kijken, teamgenoten met hele diverse achtergronden, de ‘work hard, play hard’ mentaliteit, and so on…”