Pien van der Pol

“Our unity is our strength & diversity is our power.”

Kamala Harris

 

De bedrijfsmatige kant van organisaties, in combinatie met de menselijke kant, spreekt Pien sterk aan. Het zijn immers de mensen die veranderingen doorvoeren en organisaties verder brengen. Dat was voor haar de reden om na haar bachelors bedrijfskunde en psychologie een master Leadership and Change management te doen. Tijdens het schrijven van haar scriptie over diversiteit en inclusie bij Nederlandse organisaties, maakte Pien voor het eerst kennis met Het Potentieel Pakken. Zij houdt zich voornamelijk bezig met trajecten binnen zorginstellingen.

 

Wat mij drijft…

“Graag zet ik mijn capaciteiten in voor onze maatschappij. Ondanks de toenemende rol van digitalisering zijn het de mensen die een onderscheidende rol zullen blijven spelen. Daarbij ben ik ervan overtuigd dat divers samengestelde teams, waarin je leert van elkaar, tot de mooiste resultaten leiden. Samen kom je verder.”

 

Het mooiste aan het werken bij Het Potentieel Pakken…

“Het Potentieel Pakken denkt vanuit mogelijkheden en kansen. Dat spreekt mij enorm aan! Ik draag heel graag bij aan dit gedreven en enthousiaste team dat maatschappelijke vraagstukken concreet aanpakt. Daarbij halen we het beste in elkaar naar boven en leren we van elkaar. Bovendien vind ik het belangrijk om bij te dragen aan de verbetering van de positie van vrouwen op de arbeidsmarkt.”