Pien van der Heijden

“There is a crack in everything. That’s how the light gets in.”― Leonard Cohen

Na het behalen van een bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Rijksuniversiteit Groningen en een master Business Administration aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, is Pien in 2016 gestart bij Deloitte Consulting in het Change Management team. Zij heeft talloze klanten ondersteund in transformaties, voornamelijk in de Publieke en Zorgsector, meest recentelijk als manager. Binnen het brede veld van verandermanagement hebben vraagstukken rondom gedragsverandering, cultuur, leiderschap en teameffectiviteit haar altijd extra geboeid en Pien heeft als externe adviseur dan ook vaak teams en leidinggevenden hierin begeleid. Binnen Het Potentieel Pakken kan zij als Transformation Lead haar ervaring op het gebied van verandermanagement goed kwijt.

Wat mij drijft…

Ik streef ernaar om zowel privé als zakelijk mijn kernwaarden zoveel mogelijk in de praktijk te brengen. Dat betekent voor mij dat ik wil leven vanuit authenticiteit en in verbinding, dat ik met hoge kwaliteitsstandaarden wil werken aan meer sociale rechtvaardigheid en er ruimte is voor persoonlijke groei. Waarbij er vooral ook genoeg gelachen moet worden, en we onszelf niet te serieus nemen…

Het mooiste aan het werken bij Het Potentieel Pakken…

Met een enthousiaste, gedreven groep mensen werken aan “win-win-win oplossingen”, met concrete, resultaatgerichte initiatieven waar iedereen beter van wordt en die hard nodig zijn in de huidige maatschappij.