Pien Schlösser

“Winnen doe je met z’n allen”

– Cruijff

 

Na haar studie fysiotherapie begon Pien haar loopbaan in het St. Antonius Ziekenhuis. Twee jaar later stapte zij over naar het UMC Utrecht, waar zij bijna zes jaar heeft gewerkt als fysiotherapeut op de Intensive Care. Al gauw ging haar aandacht ook uit naar de bedrijfsvoering van het ziekenhuis: dat is de reden dat zij de master Zorgmanagement aan de Erasmus Universiteit Rotterdam heeft gevolgd. Sindsdien combineerde Pien haar functie als fysiotherapeut met projecten op diverse afdelingen binnen het ziekenhuis. Tijdens deze projecten heeft ze onder andere ervaring opgedaan op het gebied van innovatie en kwaliteit van de zorg. In september 2023 is Pien gestart met een nieuwe uitdaging bij Het Potentieel Pakken.

 

Wat mij drijft…

Het verloop van IC-verpleegkundigen lijkt sinds de pandemie nog meer toegenomen, waardoor de uitdagingen op het gebied van roostering en planning alleen nog maar groter zijn geworden. Ik hoop een bijdrage te kunnen leveren aan het oplossen van deze uitdagingen en daarmee de tekorten in de zorg terug te dringen en ook het werkplezier aan de verpleegkundigen terug te geven.

 

Het mooiste aan werken bij Het Potentieel Pakken vind ik…

Het concreet aanpakken van maatschappelijke vraagstukken met een team dat een enorme diversiteit aan kennis en ervaring bezit. Ik hoop met mijn kennis en ervaring van de werkvloer hieraan bij te dragen.