Jacqueline Sluijsmans

“Waar je ook gaat, ga met heel je hart.”  

Confucius

 

Na een studie Bedrijfseconomie in Groningen is Jacqueline haar loopbaan gestart bij Unilever, waar ze 12,5 jaar in verschillende posities in de “Food” branche gewerkt heeft. Na Unilever volgden nog banen bij Starbucks, Prénatal en Vreugdenhil Dairy Foods. Supply Chain Management en Project Management lopen als een rode draad door haar werkzame leven heen. Bij het najagen van haar wens om een maatschappelijke bijdrage te gaan leveren, is ze in 2021 in contact gekomen met Het Potentieel Pakken. Jacqueline zal zich bezig houden met het begeleiden van zorginstellingen bij het uitrollen van de HPP-trajecten, en haar kennis en ervaring op het gebied van Supply Chain Management inbrengen in het HPP team.

 

Wat mij drijft…

“Ik wil heel graag mijn bijdrage leveren aan het oplossen van de arbeidstekorten in de zorg, denkend vanuit kansen en mogelijkheden. Met een luisterend oor, een frisse blik en praktische oplossingen mooie zorginstellingen op weg helpen. Mijn motivatie: haal eruit, wat erin zit. Mijn doel: zorgmedewerkers die met veel plezier en energie naar hun werk gaan. En cliënten en hun dierbaren die tevreden zijn over de geleverde zorg.”

 

Het mooiste aan werken bij Het Potentieel Pakken vind ik…

“De professionaliteit, de creativiteit, het enthousiasme, en de enorme daadkracht van het team van Het Potentieel Pakken zijn uniek! Ik ben enorm blij dat ik samen met dit team een bijdrage kan leveren aan oplossingen voor belangrijke maatschappelijke thema’s die me na aan het hart liggen.”