Frances Jilderda

“For there is always light, if only we’re brave enough to see it. If only we’re brave enough to be it.”

Amanda Gorman

 

Frances heeft altijd haar eigen pad bewandeld. Het was het avontuur dat haar leidde om de wereld te ontdekken en uiteindelijk naar Australië te emigreren. Ze volgde een verscheidenheid aan studies, waaronder een opleiding tot dierenartsassistent, Commerciële Economie aan de Hogeschool Utrecht en Rechtsgeleerdheid in Amsterdam (UvA) en deels in Glasgow (UoG). Ervaringen die hebben geleid tot een uiteenlopende carrière binnen de juridische en commerciële wereld, de toeristenbranche en de dierensector. De afgelopen jaren heeft ze als projectmanager verschillende onderzoeken onder zorgmedewerkers uitgezet. Al haar vaardigheden, kennis en ervaring zet zij nu met veel enthousiasme in bij HPP!

Wat mij drijft

Naar mijn mening is de onderlinge verbinding die we met elkaar maken essentieel voor onze samenleving. Ik geloof dat vertrouwen en veiligheid hier weer uit voortvloeien, en alle drie zijn nodig voor het creëren van duurzame relaties. We hebben allemaal de fundamentele behoefte om gezien, gehoord en begrepen te worden. Het gevoel van waardering en erkenning motiveert ons namelijk om het beste uit onszelf te halen. Mijn werk bij HPP draagt hieraan bij en ik hoop hiermee de inzetbaarheid en werkcapaciteit binnen cruciale sectoren te vergroten.

Het mooiste aan werken bij Het Potentieel Pakken

Ik heb het geluk dat ik werkzaam ben bij een organisatie die het verschil maakt. Bij HPP zijn wij allemaal vastbesloten om een positieve, maatschappelijke impact te realiseren en werken we onvermoeibaar door om dat doel te bereiken. Heel inspirerend! Ik ben er dan ook trots op om deel uit te maken van het team en maakt dat ik iedere dag fluitend naar werk fiets.