Evianne van de Zande

“Do the best you can until you know better. Then when you know better, do better.”

Maya Angelou

 

Evianne heeft een multidisciplinaire achtergrond, een brede blik en onderzoekt graag de wereld om haar heen. Zij heeft de studies Sociale Geografie & Planologie en Bedrijfskunde (Entrepreneurship & Innovation) afgerond en is hiernaast ook opgeleid tot yoga docent en NLP practioner. Met een flinke dosis ervaring in het runnen van (verander)projecten en oog voor de mens achter de verandering loodst Evianne organisaties door complexe vraagstukken en uitdagende projecten heen. Daarnaast haalt zij ook veel energie uit het bouwen aan de eigen organisatie en zet zij haar kennis en ervaring in om HPP verder te laten groeien.

 

Wat mij drijft…

“Ik ben dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen in mijn leven en word graag uitgedaagd om complexe maatschappelijke uitdagingen te analyseren en bij te dragen aan praktische oplossingen. Achter elk vraagstuk zit een individu, een team en een organisatie met een verhaal. Ik vind het belangrijk om hier oog voor te hebben en in de samenwerking proactief de verbinding op te zoeken. Ik ben positief kritisch en altijd op zoek naar hoe het beter kan, graag help ik individuen en organisaties vooruit in hun ontwikkeling”

 

Het mooiste aan werken bij Het Potentieel Pakken vind ik…

“We werken met een heel fijn team waarin het enthousiasme en de positieve energie oneindig is. Daarnaast werken we hard en dit zien we terug in de maatschappelijke impact die we maken. Ik voel mij erg thuis binnen ons team en hoop dat ik mijzelf nog lang mag inzetten voor de missie van Het Potentieel Pakken”