Evianne van de Zande

“Do the best you can until you know better. Then when you know better, do better.”

Maya Angelou

 

Na het afronden van de studies Sociale Geografie & Planologie en Bedrijfskunde (richting Entrepreneurship & Innovation) heeft Evianne projectmanager rollen bekleed in verschillende sectoren waaronder IT en consultancy. Evianne hoopt met haar multidisciplinaire achtergrond en ambitie om mensen en techniek dichter bij elkaar te brengen bij te dragen aan de doorontwikkeling van de HPP aanpak.

 

Wat mij drijft…

“Ik ben dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen in mijn leven en word graag uitgedaagd om complexe maatschappelijke problemen te analyseren en bij te dragen aan een oplossing. Achter elk vraagstuk zit een individu, een team en een organisatie met een verhaal. Ik vind het belangrijk om hier oog voor te hebben en in de samenwerking pro-actief de verbinding op te zoeken. Alleen ga je sneller, samen kom je verder”

 

Het mooiste aan werken bij Het Potentieel Pakken vind ik…

“Het enthousiasme en de positieve energie waarmee het team zich inzet werkt aanstekelijk. Dit heeft mij naar de stichting toegetrokken en gemotiveerd om aan de slag te gaan in de zorg, een dynamische sector waar veel kansen liggen.”