Carlijn van der Meyden

If everyone is moving forward together, then success takes care of itself Henry Ford

 

Carlijn begon na haar master ontwikkelingspsychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen haar carrière in de gehandicaptenzorg. Vervolgens werkte ze als kinderpsycholoog in een gezondheidscentrum en de GGZ. Na ruim vijf jaar in de zorg, besloot ze het roer om te gooien en werd ze projectleider bij twee stichtingen. Daar hield ze zich bezig met het bespreekbaar maken van psychische diversiteit in het onderwijs en de inclusie van kinderen met een handicap. Bij HHP kan ze haar ervaring als projectleider, in de zorg en het onderwijs combineren.

 

Wat mij drijft…

Ik ben altijd gedreven geweest om anderen te helpen en een maatschappelijke bijdrage te leveren. Daarom vind ik het terugdringen van de tekorten in de zorg en het bevorderen van financiële gezondheid van financieel kwetsbare medewerkers twee belangrijke doelen. Dat HPP zich richt op sectoren waar ik affiniteit mee heb en dat de aanpak zowel voor werknemers, organisaties, sectoren als de samenleving als geheel winst oplevert, maakt mij extra enthousiast.

 

Het mooiste aan werken bij Het Potentieel Pakken vind ik…

Ik vind het mooist aan werken bij HPP dat we oplossingsgericht en praktisch te werk gaan en scherp sturen op impact. Ik ben een doener en hou van werken op basis van feiten en data. Én het bundelen van de krachten, het echt samen doen. Samen kom je verder dan alleen!