Angelique Oudejans

“Growth starts at the end of your comfort zone.”

Na haar afstuderen aan de Hotelschool, woonde Angelique een aantal jaren in het Caribische gebied. Terug in Nederland vervulde ze voornamelijk commerciële rollen in de eventbranche, zowel intern als extern. Ook was ze actief als Product Manager bij een internationale congreslocatie in Amsterdam. Na een carrière gericht op het halen van financiële targets, besloot ze een maatschappelijke bijdrage te gaan leveren binnen HPP, een organisatie met een sociale missie. Angelique maakte na een jaar de overstap van haar functie als Office Manager naar Operationeel/HR manager. Ze houdt ervan de spin in het web te zijn; de go-to persoon en regelaar voor alle betrokkenen en veel tussen interne en externe stakeholders te schakelen.

Wat mij drijft…

Wat mij meteen greep bij Het Potentieel Pakken is de missie; Het potentieel op de Nederlandse arbeidsmarkt ten volle benutten, zoals dat van vrouwen. En daarmee dus hun economische zelfstandigheid vergroten. Vrouwen, en daarmee ook de kinderen, staan er vaak financieel slecht voor wanneer ze alleen komen te staan. Dat ik daar een bijdrage aan kan en mag leveren, maakt voor mij deze baan heel bijzonder.

Het mooiste aan het werken bij Het Potentieel Pakken…

Vanaf het eerste contact spatte het enthousiasme eraf bij iedereen die ik heb gesproken. De drive die iedereen heeft om de missie werkelijkheid te laten worden is exceptioneel. En de drive die men uitstraalt is een intrinsieke drive om goed te doen, op een leuke manier, met leuke mensen met een maatschappelijke visie.