Angelique Oudejans

“Growth starts at the end of your comfort zone.”

 

Na de Hotelschool te hebben afgerond heeft Angelique een paar jaar in het Caribisch gebied gewoond. Terug in Nederland heeft zij bijna altijd commerciële rollen, op zowel de binnen- als buitendienst, in de eventbranche vervuld.  Na een leven met financiële targets werd het tijd om een maatschappelijke bijdrage te gaan leveren in een sociale organisatie. In de organisatie van een event en de functie van Office Manager zitten veel overlappingen. Angelique houdt ervan om de spin in het web te zijn, de vraagbaak voor alle betrokkene en veel te schakelen tussen interne en externe stakeholders. Een must in de wereld van events en een must voor goed Office Management.

 

Wat mij drijft…

Wat mij meteen greep bij Het Potentieel Pakken is de missie; Het potentieel op de Nederlandse arbeidsmarkt ten volle benutten, zoals dat van vrouwen. En daarmee dus hun economische zelfstandigheid vergroten. Vrouwen, en daarmee ook de kinderen, staan er vaak financieel slecht voor wanneer ze alleen komen te staan. Dat ik daar een bijdrage aan kan en mag leveren, maakt voor mij deze baan heel bijzonder.

 

Het mooiste aan het werken bij Het Potentieel Pakken…

Vanaf het eerste contact spatte het enthousiasme eraf bij iedereen die ik heb gesproken. De drive die iedereen heeft om de missie werkelijkheid te laten worden is exceptioneel. En de drive die men uitstraalt is een intrinsieke drive om goed te doen, op een leuke manier, met leuke mensen met een maatschappelijke visie.