Ouderenzorginstelling Aafje in Rotterdam

Kick-off intensief verandertraject

Medewerkers staan op één, schrijft Aafje op LinkedIn. ‘Daarom zijn we heel enthousiast over de samenwerking met Stichting Het Potentieel Pakken. Samen zijn we het traject ‘Jouw contract, jouw bewuste keuze’ in onze thuiszorgteams in regio Rotterdam gestart en gaan we de komende maanden met dit project aan de slag.’

14 december 2022

In het traject worden de kansen voor grotere contracten onderzocht binnen de thuiszorgteams van Rotterdam van Aafje, én waar de uitdagingen liggen. Zodat we daar in nauwe samenwerking mee aan de slag kunnen.

HPP’ers Michelle Lenkens en Rik van Schijndel maakten tijdens een interactieve kick-off kennis met het team van Aafje. Mede door de fantastische opkomst van o.a. ambassadeurs (planners en wijkverpleegkundigen), trainers on the job, teamcoaches, communicatie én M&O, kijken wij terug op een geslaagde bijeenkomst.

“Wanneer iedereen bij Aafje het aantal uren kan werken dat passend is bij zijn of haar behoeften en benodigdheden, is dit traject geslaagd”, aldus Wouter Zegveld, directeur Thuiszorg bij Aafje. De gedrevenheid van o.a. regiomanager Mariska van Oosten en projectleider Liset Boender om met elkaar de schouders onder dit verandertraject te zetten, zorgt nu al voor gedegen draagvlak om samen mooie resultaten te behalen.

HPP kijkt uit naar onze samenwerking de komende maanden!