18-05-2021 Online workshop ‘Van hoofd naar hart, het enthousiasmeren van de organisatie rondom grotere contracten’

Online workshop op 17 juni

Op 17 juni van 9:30 tot 11.00 uur geeft Het Potentieel Pakken samen met Actie Leer Netwerk de online workshop ‘Van hoofd naar hart: het enthousiasmeren van de organisatie rondom grotere contracten’.

 

Raken in het hart

Hoewel een kwart van de zorgmedewerkers ervoor open staat om meer uren te werken, geeft bijna de helft van de door ons ondervraagde werknemers aan binnen hun organisatie zelden iets over dit onderwerp te horen.

Contractuitbreiding kan dan ook best een lastig onderwerp zijn. Er heersen veel sterke meningen en opvattingen en het raakt snel aan de persoonlijke situatie van medewerkers. Daarom is het heel belangrijk om de juiste boodschappen, de juiste toon en de juiste woorden te kiezen in gesprekken en andere communicatie.

Maar hoe zorg je dat je de organisatie niet alleen goed informeert, maar ook enthousiasmeert over contractuitbreiding? Mensen zijn alleen bereid tot verandering als ze er echt in geloven. Oftewel: hoe ga je van het hoofd naar het hart?

 

Aan de slag!

Tijdens deze workshop krijg je volop inspiratie en praktische tips & tricks. Over je doelgroepen en hoe je hen kunt bereiken. Over de essentiële bouwstenen van een boodschap die daadwerkelijk resoneert. Over de waarde van woorden. En tenslotte: hoe geef je de boodschap ‘smoel’ en laat je hem écht leven binnen de organisatie?

 

Aanmelden

Ben je HR-medewerker, -manager of andere geïnteresseerde in de zorg? Meld je dan nu aan via de site van het Actie Leer Netwerk. Na je aanmelding ontvang je een e-mail verzoek met de vergaderlink. Je kunt inloggen vanaf 09.15 uur, we starten om 09:30 uur. De sessie duurt tot 11.00 uur.