Hoe zet je medewerkers in hun kracht en benut je hun volle potentieel?

Onze projectmanager Angelique Vogelaar mocht 16 februari deelnemen aan een bijeenkomst van HR Netwerk Zeeland. Een prachtig podium om te spreken over het optimaal inzetten van eigen personeel.

20 februari 2023

De bijeenkomst stond in het teken van personele uitdagingen op het gebied van onvervulbare vacatures, hoog ziekteverzuim, seizoensgebonden werk, hoge werkdruk en duurzame inzetbaarheid. Samen met organisaties werden verschillende aanpakmogelijkheden besproken. Hoe zet je bijvoorbeeld medewerkers in hun kracht en benut je hun volle potentieel?

HPP hielp vorig jaar het team van Maaike Meerman – van Campenhout en Margrit Cornelissen-Kemper van Zorggroep Ter Weel om het potentieel binnen de organisatie beter te benutten. Tijdens het panel vertelden Maaike, Margrit en Angelique over de succesvolle methode van HPP bij Ter Weel. Een methode die begint met het stellen van de juiste vragen aan medewerkers. Op deze manier worden belemmeringen in kaart gebracht en kunnen oplossingen worden gevonden. Vaak blijkt dan dat medewerkers meer uren inzetbaar zijn of hun werk anders kunnen inrichten.;

Het was een waardevolle bijeenkomst waarbij Angelique haar kennis en ervaring kon delen. Dank aan HR Netwerk Zeeland voor de uitnodiging.