HPP Webinar in samenwerking met UWV Limburg, Zorg aan Zet en Koraal Gehandicaptenzorg

Schrijf je in voor het HPP Webinar met als thema ‘Contractuitbreiding: er kan vaak meer dan je denkt!’ op maandag 5 juni

We kennen allemaal de uitdaging waar Nederland voor staat: volgens de laatste inzichten loopt het verwachte personeelstekort in de zorgsector op naar meer dan 120.000 medewerkers in 2030. Hoe behouden we onze medewerkers en lossen we de krappe bezetting op? Bijna de helft van de 1,3 miljoen zorgmedewerkers heeft een contract van minder dan 25 uur, maar een aanzienlijk deel staat open voor een groter contract.  

Grotere contracten zijn gunstig voor medewerkers, cliënten/patiënten en werkgevers. Hoe ga je hier als werkgever mee aan de slag? Wat is er nodig en welke overtuigingen kom je tegen? Wat levert het centraal stellen van de medewerker op?  


Wat gaan we doen
? 

Het UWV, Zorg aan Zet en HPP organiseren samen een Webinar waarin HPP je meeneemt in hun visie, aanpak en impact. Daarnaast licht Koraal (gehandicaptenzorg in Limburg) vanuit de praktijk toe hoe zij een intensief traject met Het Potentieel Pakken ervaren hebben. Je wordt geïnspireerd om met het thema aan de slag te gaan en is er alle ruimte om vragen te stellen en ervaringen te delen. 

 

Voor wie?

Zorgorganisaties vanuit alle (sub)sectoren in de regio Limburg. Per zorgorganisatie zijn twee deelnemers welkom. Vaak betreft de afvaardiging een combinatie van een (senior) HR-medewerker, een (team)manager of iemand anders die zich binnen de organisatie bezighoudt met dit thema.

 

Wanneer?

Maandag 5 juni van 14:00 tot 16:00 

 

Waar?

Online

 

Hoe meld ik mij aan?  

Je kunt je inschrijven door middel van onderstaand formulier. Deelname is gratis. 

Heb je vragen over deze dag? Neem contact op met Maxime Kalse (maxime.kalse@hetpotentieelpakken.nl)