Verandertraject ‘Samen het potentieel pakken’ gestart bij zorgorganisatie Azora

Zorgorganisatie Azora en Stichting Het Potentieel Pakken trapten 15 februari in Ulft het HPP-verandertraject ‘Samen het Potentieel Pakken’ af.

17 februari 2023

Terwijl de behoefte aan zorg de komende jaren blijft groeien, is het niet vanzelfsprekend dat er genoeg zorgmedewerkers zullen zijn om aan deze vraag te voldoen. Azora zit niet stil en werkt op diverse manieren aan het kunnen bieden van goede zorg in de toekomst – waar zoveel behoefte aan is.

Eén van de oplossingen waar Azora naar kijkt, is het potentieel van de huidige medewerkers. Daarom slaan Azora en Het Potentieel Pakken de handen ineen. Met de ervaring van HPP en het enthousiasme en de betrokkenheid van de medewerkers gaan we samen aan de slag om het potentieel te pakken.

De kick-off bij Azora mag met recht een groot succes genoemd worden. Maar liefst 70 medewerkers waren erbij. Tijdens een interactief gesprek werden al goede ideeën geopperd voor het mogelijk maken van grotere contracten. We pakken nu door naar de volgende stap: in een Value Case.