09-04-2021 Eerste HPP Bootcamp

Stichting Het Potentieel Pakken (HPP) gaat op 23 april van start met de eerste HPP Bootcamp. In 6 interactieve sessies maak je kennis met de aanpak, inzichten en werkwijze van HPP op het gebied van contractuitbreiding en leg je een mooie basis voor concrete interventies om ook in jouw zorgorganisatie grotere contracten mogelijk te maken.

Een interactieve ontdekkingstocht

Tijdens de bootcamp komt een zestal onderwerpen aan bod:​

  • Een kijkje in de keuken: kennismaken met de HPP-aanpak en inzichten;
  • De feiten op tafel: waarde, potentieel en belemmeringen voor jouw organisatie;
  • Enthousiasmeren: een overtuigend verhaal voor medewerkers;
  • Informeren: de juiste informatie over grotere contracten met een focus op beloning;
  • Grotere contracten met een prettig rooster: hoe doe je dat?
  • Hoe nu verder? Plan, tips en vervolgstappen.

In een persoonlijk werkboek dat je bij aanvang van de bootcamp krijgt, maak je een concrete vertaalslag naar jouw organisatie. Daarnaast krijg je toegang tot een selectie handige informatie- en communicatiematerialen. Waardevolle inspiratie en handvatten om ook andere stakeholders binnen jouw organisatie mee te nemen in het HPP-denken, en wellicht een mooie eerste stap richting een traject met volledige support van een HPP-team.

De eerste Bootcampserie, die tot stand is gekomen op initiatief van werkgeversorganisatie WGV Zorg & Welzijn en Actie Leer Netwerk, start op vrijdag 23 april. Voor snelle beslissers hebben we nog enkele plaatsen beschikbaar! Ben jij een senior HR-manager of beleidsmedewerker binnen een zorginstelling, en hoor je graag meer over het potentieel van contractuitbreiding?

 

Meld je aan via info@hetpotentieelpakken.nl.