Inschrijven voor de HPP Bootcamp

De HPP Bootcamp start op meerdere momenten in het jaar. De eerstvolgende editie start in 2023, de data voor deze editie zijn nog onbekend. Schrijf je alvast in via onderstaand formulier; we nemen contact met je op zodra de data bekend is.


Voor wie is de Bootcamp bedoeld?
 

Voor zorginstellingen die aan de slag willen met het thema contractuitbreiding. Omdat ze grotere contracten zien als oplossing voor  bijvoorbeeld openstaande vacatures en de hoge inzet van PNIL,  of omdat ze voordelen van grotere contracten zien voor hun medewerkers en cliënten. ​ 

De HPP Bootcamp kan ook een mooie eerste kennismaking zijn met het HPP denken voor organisaties die een traject met volledige support van een HPP team overwegen​.  

De Bootcamp is geheel digitaal en vindt plaats via Teams.


Wat gaan we doen
? 

Over een periode van 3 maanden worden deelnemers meegenomen door 6 interactieve online workshops, waarin iedere keer een ander onderdeel van de HPP aanpak aan bod komt.  

Tijdens de workshops zoomen we in op de volgende onderwerpen:  

 

Voorafgaand aan de eerste workshop ontvangen deelnemers een werkboek dat zij op basis van de workshops op maat gaan maken voor de eigen organisatie. Daarnaast krijgen ze toegang tot een selectie handige HPP materialen op een besloten portaal. 

Per instelling vragen we één vaste deelnemer die alle workshops bijwoont. Vaak is dat een (senior) HR-medewerker, een manager of iemand anders die zich binnen de organisatie bezighoudt met dit onderwerp. Daarnaast kunnen per workshop extra specialisten worden uitgenodigd om aan te sluiten, bijvoorbeeld op het gebied van roostering, communicatie of HR.

 

Zijn er kosten aan verbonden?

Nee, deelname is gratis.

 

Aanmelden

Je kunt je inschrijven door middel van onderstaand formulier.