Inschrijven voor de HPP Bootcamp

Schrijf je in via onderstaand formulier voor de HPP Bootcamp en lees hieronder alle benodigde informatie over de inhoud van de bootcamp.

De bootcamps starten op meerdere momenten in het jaar. Zodra we je inschrijving hebben ontvangen nemen we graag contact met je op over in welke groep je kunt deelnemen. Op dit moment is de groep die start in februari 2022 helemaal gevuld. Er zijn nog plaatsen vrij voor de HPP Bootcamp die in april start.


Voor wie is de Bootcamp bedoeld?
 

De HPP Bootcamp is bedoeld voor zorginstellingen die aan de slag willen met  het thema contractuitbreiding: omdat ze grotere contracten zien als oplossing voor  bijvoorbeeld openstaande vacatures en de hoge inzet van PNIL of omdat ze voordelen van  grotere contracten zien  voor hun  medewerkers en cliënten. ​ 

De HPP Bootcamp kan ook een mooie eerste kennismaking zijn met het HPP denken voor organisaties die een traject met volledige support van een HPP team overwegen​.  

De bootcamp is geheel digitaal en vindt plaats via Teams.


Wat gaan we doen
? 

Over  een periode van 3 maanden worden deelnemers  meegenomen door 6 interactieve online workshops, waarin iedere keer een ander onderdeel van de HPP-aanpak aan bod komt.  

Concreet gaat het om de volgende sessies en onderwerpen:  

  • Workshop 1: Introductie op het thema: feiten en fabels rondom contractuitbreiding
  • Workshop 2: De feiten op tafel: waarde, potentieel & belemmeringen voor jouw organisatie
  • Workshop 3: In gesprek met je medewerkers: aan de slag met overtuigingen
  • Workshop 4: Grotere contracten met een prettig rooster – hoe doe je dat?
  • Workshop 5: Van hoofd naar hart: het enthousiasmeren van de organisatie over contractuitbreiding
  • Workshop 6: Van potentieel op papier naar impact in de praktijk: tips en vervolgstappen 

Voorafgaand  aan  de  eerste  workshop  ontvangen  deelnemers  een  werkboek  dat  zij op  basis van de  workshops  op  maat gaan maken voor de  eigen  organisatie. Daarnaast krijgen deelnemers  toegang  tot  een  selectie  handige  HPP  materialen op een besloten  portaal. 

Per instelling vragen we 1 vaste deelnemer die alle workshops bijwoont. Vaak is dat een (senior) HR medewerker, een manager of iemand anders die zich binnen de organisatie bezighoudt met dit onderwerp. Daarnaast kunnen per workshop extra specialisten worden uitgenodigd om aan te sluiten, bijvoorbeeld op het gebied van roostering, communicatie of HR.


Zijn er kosten aan verbonden?

Er zijn geen kosten verbonden aan het deelnemen aan een bootcamp.


Schrijf je hier in voor een HPP Bootcamp: