Meld je aan voor de HPP Bootcamp

Benieuwd naar het thema contractuitbreiding? Meld je snel aan om kennis te maken met de aanpak van HPP.

In 6 interactieve online workshops gaan we aan de slag met het thema contractuitbreiding. Tijdens de bootcamp krijg je concrete handvatten om zelf contractuitbreiding op de kaart te zetten in jouw organisatie én delen we ervaringen met andere zorgcollega’s. 

Een interactieve ontdekkingstocht

In de sessies maak je kennis met de aanpak, inzichten en werkwijze van HPP op het gebied van contractuitbreiding. Je legt een mooie basis voor concrete interventies om ook in jouw zorgorganisatie grotere contracten mogelijk te maken.

Tijdens de bootcamp komt een zestal onderwerpen aan bod:​

Met een persoonlijk werkboek en toegang tot nuttige informatie- en communicatiematerialen, kun je jouw inzichten toepassen binnen je eigen organisatie. Waardevolle inspiratie en handvatten om ook andere stakeholders binnen jouw organisatie mee te nemen in het HPP-denken. De HPP Bootcamp kan ook een mooie eerste kennismaking zijn voor organisaties die een traject met volledige support van een HPP-team overwegen.

Wat gaan we doen?  

  • De Bootcamp is geheel digitaal en vindt plaats via Teams.
  • Per instelling vragen we twee vaste deelnemers die alle workshops bijwonen. Vaak is dat een combinatie van een (senior) HR-medewerker, een (team)manager of iemand anders die zich binnen de organisatie bezighoudt met dit onderwerp.
  • Daarnaast kunnen per workshop extra specialisten worden uitgenodigd om aan te sluiten, bijvoorbeeld op het gebied van roostering, communicatie of HR.

Deelname is gratis.

De workshops vinden plaats op de volgende momenten:

Er staat op dit moment geen nieuwe editie gepland voor de HPP Bootcamp. Wil je op de hoogte blijven van onze evenementen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg onze LinkedIn pagina voor de actuele planning.

Aanmelden

Aanmelden voor de HPP Bootcamp is op dit moment niet mogelijk.

Heb je nog vragen over de HPP bootcamp? Neem contact op met Michelle ten Bruggen Cate (michelle.ten.bruggencate@hetpotentieelpakken.nl) of bel naar 020-2404450.