Rineke Veldhuis

“If you want to go fast, go alone, if you want to go far, go together.”

Afrikaans gezegde

 

Na het behalen van een master in Finance aan de Rijksuniversiteit Groningen is Rineke in 2011 gestart als Finance Trainee bij Nuon / Vattenfall. Na het traineeship programma heeft zij hier nog enkele jaren gewerkt, onder andere als business controller en project manager binnen een groot reorganisatie programma. In 2015 maakte zij de overstap naar het M&A Operations team van Deloitte waar zij zich als externe adviseur bezighield met zowel de operationele als financiële kant van complexe separaties en integraties, meest recentelijk als Manager. Begin 2021 heeft Rineke zich aangesloten bij het HPP team.

 

Wat mij drijft…

“Ik krijg veel energie van samen met een team complexe problemen oplossen, bruggen te bouwen tussen verschillende stakeholders en complexe analyses te doorgronden. Dit wil ik graag toe passen in mijn nieuwe rol om de belangrijke uitdaging die HPP heeft opgepakt te ondersteunen.”

 

Het mooiste aan het werken bij Het Potentieel Pakken vind ik…

“De maatschappelijke impact van ons werk, samen met een gedreven groep collega’s de stichting verder uitbreiden, het brede stakeholder veld waar ik mee te maken krijg en de diverse werkzaamheden die ik vanuit mijn rol kan oppakken.”