Rik van Schijndel

Follow the whānau!

– All Blacks

Rik is geboren en getogen op het Brabantse land. In ’s-Hertogenbosch behaalde hij de bachelor Agrarische Bedrijfskunde, waarna hij voornamelijk werkzaam is geweest in de bancaire sector. In de resterende uren behaalde hij de master Management of Culture and Change.

 

Wat mij drijft…

Ik ben een persoon die zich graag inzet voor het teambelang, zoals ook blijkt uit mijn levensmotto. Door samen te werken als een familie of groep (whānau) bereik je in mijn ogen de grootste successen. Iedere situatie vraagt om aanpassingsvermogen van de leden van die whānau, zonder dat men elkaar uit het oog verliest of achter hoeft te laten. Ik ben van nature die persoon die oog heeft voor diegene die de connectie met de whānau dreigt te verliezen, en bied diegene de helpende hand om erbij te blijven.

 

Het mooiste aan het werken bij Het Potentieel Pakken…

Het Potentieel Pakken is een organisatie die zich inzet voor een algemeen belang met oog voor de sociaal maatschappelijke uitdagingen. Precies iets waar ik graag aan bijdraag. Oog hebben voor jezelf en voor de ander. Een organisatie waar ontwikkelen een onderdeel van het DNA is, is een organisatie waar ik graag voor werk.