Miriam Hafkemeijer

“If you change the way you look at things, the things you look at change.”

Wayne Dyer

 

Na het afronden van de studies Bedrijfskunde (richting Strategie) en Algemene Cultuur Wetenschappen (richting Cultuur&Media) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam startte Miriam in 2008 als Corporate Management Trainee bij Rabobank. Na verschillende rollen in de grootzakelijke dienstverlening, werkte zij vanaf 2016 als zelfstandige, onder andere voor venture capital fonds Shift Invest en veranderconsultant &samhoud.

Bij opleidingsinstituut Phoenix volgde Miriam de opleidingen Professionele Communicatie en Systemisch Werken, gericht op het begeleiden van transformatieprocessen op zowel individueel als team- en organisatieniveau.

 

Wat mij drijft…

“Is de vraag: Waarom doen mensen wat ze doen, en hoe kan je dat beïnvloeden, in de context van wat je wilt bereiken als team of organisatie?”

 

Het mooiste aan werken bij Het Potentieel Pakken vind ik…

“Ik vind het leuk om onze aanpak voor een complex maatschappelijk vraagstuk uit te denken, aan te scherpen en te vertalen naar een aansprekend verhaal voor mensen op verschillende niveau’s in de organisatie. Daar kan ik ook mijn creativiteit in kwijt. ”