Michelle Lenkens

“Challenges are gifts that force us to search for a new center of gravity. Don’t fight them. Just find a new way to stand.”

Oprah Winfrey

 

Na het behalen van de master Health Economics, Policy and Law aan de Erasmus Universiteit is Michelle in 2016 als beleidsmedewerker gestart bij de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Bij de NZa heeft zij het landelijke beleid van meerdere beschikbaarheidbijdragen geëvalueerd, met als doel het toezicht te verbeteren en de bijdrage aan te passen aan de werkelijke situatie. Na twee jaar is zij overgestapt naar het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA), waar zij als kwaliteitsfunctionaris zorg diverse projecten ter verbetering van de kwaliteit en veiligheid van de (mond)zorg heeft geleid.

Bij Het Potentieel Pakken (HPP) houdt Michelle zich bezig met het uitrollen van de HPP-aanpak bij (zorg)instellingen. Zij kijkt er naar uit om als projectmanager een bijdrage te kunnen leveren aan het duurzaam terugdringen van tekorten in de zorg én het optimaal benutten van vrouwelijk potentieel op de arbeidsmarkt.

 

Wat mij drijft…

“Wat mij enthousiast maakt is om (zorg)instellingen te helpen om de manier van denken en werken te verbeteren. Samenwerken met een divers en gedreven team dat kansen ziet en in mogelijkheden denkt, ook als dat lastig lijkt, geeft mij veel energie. Ik kijk er erg naar uit om samen met HPP, en externe, collega’s het potentieel te pakken!”

 

Het mooiste aan het werken bij Het Potentieel Pakken vind ik …

“HPP’s missie en innovatieve opzet, om het vrouwelijk potentieel op de arbeidsmarkt optimaal te benutten. Het team van HPP is divers, gedreven en straalt in- en extern veel energie uit. Doordat er in mogelijkheden wordt gedacht komen originele oplossingen tot stand en kunnen wij een blijvende bijdrage leveren aan het naleven én streven van onze missie.”