Maxime Kalse

“Try not to become a person of success, but rather try to become a person of value.”

Albert Einstein

Na het behalen van een master Beleid, Communicatie en Organisatie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam is Maxime gestart als consultant in het sociaal domein. Zij hield zich bezig met vraagstukken rondom de inclusieve arbeidsmarkt en impact ondernemerschap en adviseerde zowel ministeries als startups over arbeidsparticipatie en maatschappelijk ondernemen. Zij deed hier veel ervaring op als onderzoeker en projectmanager. In 2022 besloot zij de overstap te maken naar HPP om meer directe impact te kunnen maken op een belangrijk maatschappelijk vraagstuk.

 

Wat mij drijft…

“Ik wil de kansen die ik heb gekregen en de talenten die ik zo heb kunnen ontwikkelen gebruiken om urgente maatschappelijke uitdagingen aan te pakken. Bij HPP krijg ik de kans om mij in te zetten voor twee belangrijke maatschappelijke uitdagingen: het gebrek aan economische zelfstandigheid van vrouwen en de arbeidstekorten in cruciale sectoren. Daar krijg ik heel veel energie van!”

 

Het mooiste aan werken bij Het Potentieel Pakken vind ik…

“Het samenwerken met een groep ambitieuze, enthousiaste collega’s aan iets waar iedereen in Nederland uiteindelijk van profiteert. Ik haal daarnaast veel voldoening uit resultaatgericht werken en vervolgens de positieve impact zien van je harde werk.”