Marleen Vos

“Droom je leven niet… leef je dromen.” 

 

Voor Marleen is het in vaste dienst gaan bij Het Potentieel Pakken met recht een end of an era. Na maar liefst 15 jaar als zzp-er gewerkt te hebben binnen de communicatie, journalistiek en visual storytelling met een voorliefde voor projecten met een positieve impact, komt in deze nieuwe communicatie- en visualizersrol alles samen. Een kans die ze niet kon laten lopen.

 

Wat mij drijft…

“Of ik nu interviewproducties schreef, als reisjournalist kriskras de wereld over ging, on- en offline content produceerde voor diverse organisaties, of zakelijke boodschappen vertaalde in pakkende tekeningen; ik heb altijd al een enorme drang gehad om te inspireren en enthousiasmeren. Zeker als het gaat om initiatieven die er echt toe doen.”

 

Het mooiste aan het werken bij Het Potentieel Pakken…

“De energie die ik krijg van het onderdeel zijn van dit super bevlogen, diverse team met een positieve ‘het kan wél-houding’, de impactvolle missie van HPP én van het zowel strategisch als uitvoerend bijdragen aan concrete oplossingen voor arbeidsmarktvraagstukken, vind ik te gek. En daarnaast is het heerlijk om in deze rol onze boodschappen zowel visueel als tekstueel te kunnen neerzetten om een zo aansprekend mogelijk verhaal te vertellen.”