Marieke Ubbink

‘Wat je zoekt kan geen ander je geven, mens durf te leven!’ – Ramses Shaffy en vele anderen

 

 

Na een freelancecarrière in marketingcommunicatie in toerisme, cultuur, ngo’s en de luchtvaart heeft Marieke de laatste 6 jaar toegewijd aan innovatie en organisatieverandering bij Schiphol. Een organisatie die vroeg om vernieuwing en verduurzaming. Met een grootse visie en kleine stapjes begeleidde ze personen en teams in het durven experimenteren en groeien. Deze transformatie zet ze heel graag voort binnen de zorg en het onderwijs bij Het Potentieel Pakken.

 

Wat mij drijft … 

De schijnbare onmogelijkheid triggert mij juist om door te gaan. Ik geloof er heilig in dat we de juiste oplossing kunnen vinden als we naar de bron van de uitdaging gaan. Dit vergt wel openheid en lef van mensen en organisaties, dat traject begeleid ik graag.

 

Het mooiste aan het werken bij Het Potentieel Pakken vind ik…

De positieve en maatschappelijke impact. Ieder mens heeft het recht om er echt alles uit te halen wat erin zit. Dat geldt zowel voor de mensen die zorg of onderwijs ontvangen, als de verleners. Ik krijg veel energie van mijn ambitieuze collega’s en het leren door te doen. Samen kan het anders!