Kiki van Wijk

“Be the change you wish to see in the world.” 

Gandhi

 

Kiki is 26 jaar en opgegroeid in Rotterdam. Vanwege haar juridische achtergrond heeft zij veel onderzoek moeten doen en is er continue een beroep gedaan op haar analytische capaciteiten. Wat betreft haar juridische achtergrond heeft zij de Bachelor Rechtsgeleerdheid en de Master Privaatrecht behaald. Naast haar werkzaamheden voor HPP is zij werkzaam als Paralegal aan de kant van zorgaanbieders, bij Velink & De Die.

Dankzij de jarenlange combinatie met topsport – namelijk hockey op het hoogste niveau van NL – heeft zij veel ervaring op het gebied van een strakke planning, het continue meten wat er beter kan en het doorvoeren van deze actiepunten in zowel haar eigen ontwikkeling als die van een team. Met de Nederlandse jeugdelftallen en met het Nederlands Zaalhockeyteam heeft zij verschillende medailles gewonnen (EK, WK). Op dit moment speelt Kiki voor Pinoké Dames 1 in de Hoofdklasse.

 

Wat mij drijft…

“Ik houd erg van het analyseren van maatschappelijke vraagstukken en het bedenken van efficiënte oplossingen. Het liefst streef ik naar een oplossing waarbij rekening wordt gehouden met ieders belang. Ik kijk ernaar uit om bij HPP aan de slag te gaan met dezelfde energie, mentaliteit en passie die ik in mijn topsportactiviteiten steek.”

 

Het mooiste aan werken bij Het Potentieel Pakken vind ik…

“Het werken in een team met gedreven personen. Dankzij ieders verschillende achtergrond, komen de meest creatieve oplossingen tot stand. Daarnaast is het bijdragen aan een maatschappelijk issue, waarin Nederland nog veel stappen kan maken, een mooie uitdaging. Ik geloof erin dat de HPP-aanpak van vandaag, grote gevolgen voor morgen kan en zal hebben. Later hoop ik dan ook trots terug te kunnen kijken!”