Juul van Tilburg

“Werk samen met mensen van wie je iets kunt leren.”

– Pharrel Williams

 

Na de master Publiek Management aan de Radboud Universiteit, startte Juul haar loopbaan met een zorgtraineeship. Hier werkte ze als Beleidsadviseur Psychische Gezondheid bij de GGD en bij het RadboudUMC aan een project over duurzaamheid in de zorg. Met de ambitie om zich in te zetten voor het maatschappelijk belang en goede zorg, besloot Juul om zich begin 2022 aan te sluiten bij Het Potentieel Pakken en deze ambitie achterna te gaan. Zij houdt zich voornamelijk bezig met trajecten binnen zorginstellingen.

 

Wat mij drijft…

Van dichtbij heb ik ervaren waar het in de zorg om draait: hart voor de patiënt. Ik bouw graag mee aan het versterken van de zorgsector, zodat de mens centraal blijft staan. Met mijn energie en enthousiasme hoop ik dan ook een mooie bijdrage te leveren aan de missie van HPP.

 

Het mooiste aan het werken bij Het Potentieel Pakken

De maatschappelijke relevantie en de concrete aanpak om tekorten in de zorg aan te pakken. Niet lang wachten of twijfelen, maar het probleem concreet aanpakken en leren door te doen. Daarnaast werken we met een mooi divers team waar we veel van elkaar kunnen leren.