Ingmar van Oosten

Geniet van het leven, wees dankbaar en zorg voor elkaar.

 

Als communicatieprofessional werkte Ingmar ruim 15 jaar voor verschillende ministeries aan zorg- en onderwijsthema’s.  In haar voorgaande baan werkte Ingmar als communicatieadviseur bij een grote zorginstelling in Den Haag. Ingmar heeft een passie voor communicatie en zet deze dagelijks in om mensen en organisaties te boeien en binden voor maatschappelijke thema’s. Samen werken aan een betere samenleving vindt ze belangrijk en hier zet ze zich dan ook graag voor in. Verder is Ingmar een enthousiaste, veelzijdige aanpakker met een dienstverlenende instelling.

 

Wat mij drijft…

“Ik ben een echte levensgenieter. Door te leven met een open hart, kan je de goede dingen in het leven ontvangen en ben je in staat om deze door te geven.”

 

Het mooiste aan werken bij Het Potentieel Pakken vind ik…

“Dat ik samen met andere gedreven collega’s vanuit mijn eigen vakgebied aan de HPP missie werk. Door ‘denken in wat er WEL kan, de krachten bundelen en actiegericht aan de slag gaan’, kan je mooie resultaten neerzetten. En ieder succes, groot of klein zorgt voor extra werkkracht in de zorg of het onderwijs. En dat is mooi!”