Geraldine Septer

“Alles waar je ogen van gaan sprankelen moet je doen!”

 

Met mijn 44 jaar heb ik reeds 27 jaar ervaring bij twee grootbanken in Nederland. Het afgelopen najaar heb ik op eigen initiatief besloten de bancaire sector te verlaten. Tijdens mijn loopbaan bij deze banken heb ik na het volgen van alle bancaire vaktechnische opleidingen, mij volledig gelegd op het managen en bouwen van teams en in mijn carrière bij de Rabobank verder ontwikkeld als directeur en transformatie lead.

Ik leid graag teams, afdelingen of projecten op mijn eigen wijze; met onder andere humor, een focus op het waarom en het stimuleren van een onconventionele aanpak. Kenmerkend in mijn leiderschap is dat ik sterk geloof in mensen en hun capaciteiten, daar ligt voor mij de basis en dat voelt elke klant in welke branche dan ook.

 

Wat mij drijft…

Persoonlijk heb ik ervaren hoe belangrijk het is om als vrouw tijdens uitdagende levensgebeurtenissen financieel zelfredzaam en onafhankelijk te kunnen zijn. Deze levenservaring en nieuwsgierigheid naar wat drijft mensen maakt het dat ik graag mijn bijdrage lever aan om veranderingen tot stand te brengen op uitdagende maatschappelijke thema’s, zoals het onbenut potentieel van o.a. vrouwen op de Nederlandse arbeidsmarkt.

 

Het mooiste aan het werken bij Het Potentieel Pakken…

Wetende dat mijn kernwaarden, vrijheid, onafhankelijkheid, levenslust, samen verbinden en ondernemen zijn is dat wat werken voor mij bij HPP betekent namelijk: “De diversiteit van wat we doen: van lekker met de voeten in de klei tot aan het uitdenken van concepten, luisteren naar wat er leeft op ‘de vloer’ tot gesprekken met besluitvormers en dit alles met divers team en een gezamenlijk doel!”