Deborah Hoekstra

Dance like there is nobody watching” – William W. Purkey

 

Na haar studie Medische Psychologie heeft Deborah ervaring opgedaan in de ouderenpsychiatrie, zowel in het ziekenhuis als bij de GGZ. Hierna heeft ze de overstap gemaakt naar de E-commerce om vervolgens bijna 10 jaar bij startup/scale-up Groupon te werken. Op de Travelafdeling heeft zij meerdere rollen bekleed, van Business Development en Operations naar Revenue Management en Merchandising. De laatste paar jaar heeft ze leiding gegeven aan een internationaal team. Nu bij HPP beweegt ze als projectmanager terug naar de zorgsector om zich daar in te zetten.

 

Wat mij drijft…

Het samen iets opbouwen is een enorme drijfveer voor mij. Ik krijg energie van in contact staan met mensen en samen sparren. Daarbij is het voor mij belangrijk om op een efficiënte manier gebruik te maken van resources en resultaatgericht te werken, wat natuurlijk naadloos aansluit bij de missie van HPP om het potentieel op de arbeidsmarkt volledig te benutten en zo de arbeidstekorten in o.a. de zorgsector terug te dringen.

 

Het mooiste aan het werken bij Het Potentieel Pakken…

De energie en positieve mindset in de organisatie vind ik enorm inspirerend. De thematiek is actueel en de manier van werken vernieuwend en tegelijkertijd erg professioneel; ik ben er trots op dat in onderdeel mag uitmaken van dit team.