Caylin Zhou

“Today is a good day to try”
– Quasimodo

 

Door haar bachelor in gezondheid & preventie en master in gezondheidseconomie & gezondheidsbeleid heeft Caylin brede kennis opgedaan van de gezondheidszorg. Na haar studie heeft Caylin als beleidsadviseur bij het Zorginstituut zich ingezet om de kwaliteit van zorg te bevorderen. Hiervoor heeft ze veel samengewerkt met verschillende partijen zoals zorgaanbieders, zorgverzekeraars, zorgprofessionals en andere overheidsinstanties.
Toen de kans voorbijkwam om haar persoonlijke interesse en professionele werkervaring te combineren was de overstap naar HPP als projectmanager al snel gemaakt.

 

Wat mij drijft…
Op een dag wil ik wakker worden in een wereld die gelijke kansen biedt voor iedereen. Het doet me goed om te zien dat er steeds meer beweging in de samenleving is om ons systeem ook vanuit de vrouwelijke positie te benaderen. Een belangrijk onderdeel daarin is het creëren van meer keuzevrijheid voor werknemers in de verdeling tussen het aantal betaalde werkuren en onbetaalde zorguren. Daar zet ik me graag voor in.

 

Het mooiste aan het werken bij HPP is…
De energie, enthousiasme en drive van de mensen die bij HPP werken is niet te missen. Bij HPP werken betekent dat we niet alleen van een afstand aan een maatschappelijk probleem werken, maar dat we ook daadwerkelijk zelf de handen uit de mouwen steken. Kortom, tijd om aan de slag te gaan!