Catharina Savelkoul

“Virtue can only flourish among equal”

Wollstonecraft

 

Na het afstuderen aan United World College in Maastricht, besloot Catharina naar London te verhuizen om politicologie, filosofie en economie te studeren aan King’s College. Daar verdiept zij zich in politieke economie en de ongelijkheid tussen man en vrouw op de arbeidsmarkt. Hier hoopt ze ook onderzoekt naar te doen in haar toekomstige master. Daarom besloot zij enthousiast zich tijdelijk aan te sluiten bij het HPP team van Het Potentieel Pakken waar ze zich bezig gaat houden met verschillende uitdagingen.

 

Wat mij drijft..

“Het drijft mij dat er elke dag een kans is om een impact te hebben die een verschil kan maken in de samenleving. Het benutten van het potentieel van vrouwen is een van de belangrijkste maatschappelijke veranderingen die tot stand kan worden gebracht. Het is de mogelijkheid om dit probleem daadwerkelijk aan te pakken dat mij motiveert.”

 

Het mooiste aan het werken bij Het Potentieel Pakken vind ik..

“Het op een sociale en creatieve manier deel zijn van een voortgang die een belangrijke verandering tot stand brengt vind ik het mooiste aan het werken bij Het Potentieel Pakken. Het is een kans om bij te kunnen dragen aan het oplossen van arbeidstekorten, maatschappelijke problemen en de ongelijkheid tussen man en vrouw. Het Potentieel Pakken laat niet alleen zien dat het nodig is, maar ook dat het kan!