Babette Kuypers

Alone we can do so little; together we can do so much – Helen Keller

 

Na haar master Biomedical Sciences aan de Vrije Universiteit Amsterdam te hebben afgerond, besloot Babette het roer om te gooien en in de bedrijfswereld te gaan werken. Met ervaring op zak in de thuiszorg en social start-ups, is zij gaan werken in o.a. de Biotech industrie. In 2022 maakte Babette de overstap naar Het Potentieel Pakken om haar steentje bij te dragen aan het potentieel te pakken in de zorg en het onderwijs, in de rol van projectmanager.

 

Wat mij drijft …

De directe impact maken binnen een zorginstelling. Door in gesprek te gaan en van elkaar te leren, brengt Het Potentieel Pakken een waardevolle bijdrage in de zorg. Hierin zijn complexe vraagstukken, innovatief denken en teamwork de drijfveren voor mij. Het onbenutte potentieel van vrouwen op de arbeidsmarkt is een belangrijk maatschappelijk thema, waar ik mij graag voor wil inzetten.

 

Het mooiste aan het werken bij Het Potentieel Pakken vind ik….

Dat zowel binnen de HPP-trajecten, als bij HPP intern de mens centraal staat. Er wordt geluisterd, er worden efficiëntieslagen gemaakt en samen successen behaald. Dit in combinatie met een gedreven, veelzijdig en enthousiast team (zowel intern als extern), maakt het werken bij HPP te gek.