Asmaa Latafi

“Impossible is not a fact, it’s an opinion. Impossible is not a declaration. It’s a dare. Impossible is potential. Impossible is temporary”

Asmaa heeft een achtergrond in bedrijfswetenschappen en marketing. Na haar studies aan de Vrije Universiteit in Amsterdam werkte ze als management trainee bij Ormit, waar ze een leiderschapsprogramma volgde en diverse projecten begeleidde voor klanten als ABN AMRO, Philips en Nike. Bij Nike bleef ze werken als business consultant en digitale project- en productmanager voor Nike.com. Na vijf jaar besloot ze om als freelancer andere bedrijven te helpen met digitale strategieën en verandertrajecten. Omdat ze altijd geïnteresseerd was in persoonlijke ontwikkeling, gedragsverandering en teameffectiviteit, volgde ze een coachopleiding bij de School voor Coaching in Utrecht. Ze heeft veel jonge vrouwen en moeders gecoacht op persoonlijke en loopbaan gerelateerde thema’s. Binnen HPP zet zij als Lead People & Change in de komende periode haar ervaring met gedragsverandering en coaching in om de People Visie van HPP verder vorm te geven.

Wat mij drijft…

Ik krijg veel energie van het maximale uit mijzelf en de mensen om mij heen halen. (Persoonlijke) ontwikkeling en groei creëren door je ‘super powers’ in te zetten en jezelf continu uit te dagen, is waar ik op aan ga. Dit wil ik toepassen in mijn rol door People Visie naar een hoger niveau te tillen zodat de allerbeste mensen op hun allerbest kunnen zijn. Ik geloof dat je de meeste waarde kunt creëren als mensen vanuit hun ‘superpowers’ mogen werken en er ruimte is om te leren door te doen en fouten te maken.

Het mooiste aan werken bij Het Potentieel Pakken vind ik…

Dat ik mag werken in een organisatie waarin ‘de mens’ centraal staat, zowel in de projecten die we doen als intern. Het besef dat mensen HPP maken en talentontwikkeling hoog op de agenda staat, biedt mij alle ruimte om mijn super powers in te zetten. Het zowel strategisch mogen nadenken als operationeel bezig zijn met een groep enthousiaste, leergierige en maatschappelijk betrokken collega’s maakt dat ik helemaal op mijn plek ben.