Anna Buren

“There are only two moments in life: Now or too late,… be now.”

 

De afgelopen jaren heeft Anna ervaring opgedaan in verschillende functies bij een aantal werkgevers. Als laatste was dat de reisbranche en dan specifiek zakenreizen: Corporate Travel. Haar focus lag daar op het mensenwerk, samenwerken met klanten en aansturen van collega´s, bij een internationale organisatie voor internationale klanten. Daarvoor was haar werkomgeving een marketing en communicatie afdeling bij een producent voor snel groeiende planten, een relatief kleine organisatie met een wereldwijd klantennetwerk. Haar periode bij CheapTickets wordt getypeerd door het opbouwen van een merk vanaf het prille begin: Van nul naar marktleider.

 

Wat mij drijft…

“Voor mij is het belangrijk om in mijn werk plezier én uitdaging te hebben. Mijn werk is belangrijk voor mij en ik ben niet klaar met leren en mezelf ontwikkelen.”

 

Het mooiste aan werken bij Het Potentieel Pakken vind ik…

“Wat ik de afgelopen weken gelezen heb over HPP, is dat het bijdraagt aan een oplossing voor een (maatschappelijk) probleem dat ons allemaal aangaat. Ik hoop dat ik hier als office manager op de achtergrond, ook een bijdrage aan kan leveren.”