De WerkUrenBerekenaar toolkit voor partners

Een belangrijk onderdeel van ons initiatief Contractuitbreiding in de Zorg is het creëren van landelijke bewustwording onder zorgmedewerkers over het thema meer uren werken. In 2021 ligt daarbij de nadruk op de waarde van werken.

Daarom hebben we op 31 maart – samen met WOMEN Inc. en het Nibud – de WerkUrenBerekenaar gelanceerd, een tool die inzicht geeft in wat meer (of minder) werken onder streep betekent, met een bijbehorende campagne waarmee we zorgmedewerkers op een positieve, laagdrempelige manier aan het denken willen zetten over het thema beloning.

Om zoveel mogelijk zorgmedewerkers te bereiken bundelen wij krachten met partners, die een achterban hebben van zowel werkgevers als werknemers in de zorg. Voor alle partners hebben wij deze handige toolkit ontwikkeld, die informatieve en inspirerende materialen omvat voor hun doelgroep. Zo is er onder andere een viertal podcasts gelanceerd – door en voor zorgmedewerkers over de waarde van werken.

 

De volgende informatie is beschikbaar:

1. Algemene informatie over WerkUrenBerekenaar
2. Zorgscenario’s: voorbeeldberekeningen met de uitkomsten van de WUB in de zorg
3. Persoonlijke verhalen van zorgmedewerkers over de waarde van werk en beloning
4. (Overig) beeldmateriaal

 

Belangrijk!

  • Bij gebruik van de materialen graag de bron vermelden d.m.v. ons logo (verderop te downloaden) en/of vermelding van www.hetpotentieelpakken.nl.
  • Gebruik bij sociale media graag in elk geval de hashtags: #werkurenberekenaar #hetpotentieelpakken.

 

Basisset downloaden

Deze toolkit is enorm uitgebreid. Liever een samenvatting? Via onderstaande buttons download je in één keer een handige basisset aan materialen voor jouw achterban van werkgevers of werknemers.

Download voor werkgevers achterban

Download voor werknemers achterban