Inschrijven voor de workshop ‘urenuitbreiding in het primair onderwijs’

Ben je benieuwd op welke manier grotere aanstellingen gerealiseerd kunnen worden? En zou je hiermee binnen je eigen school aan de slag willen? In deze workshop krijg je waardevolle inzichten en praktische handvatten rondom het thema urenuitbreiding. Niet alleen deelt Het Potentieel Pakken (HPP) haar kennis, maar je krijgt ook volop de kans ervaringen uit te wisselen met collega’s uit het primair onderwijs (PO).

De workshop vindt plaats op dinsdag 17 mei van 9.30 tot 16.00 uur. De locatie zal in het midden van het land zijn, informatie volgt.

Schrijf je via onderstaand formulier in voor de workshop en lees hieronder alle benodigde informatie.

Voor wie is de workshop bedoeld?

De workshop is in eerste instantie bedoeld voor PO-schoolleiders en (HR-) stafmedewerkers van schoolbesturen die met het thema urenuitbreiding aan de slag willen gaan. Ben je op een andere manier actief in het primair onderwijs en wil je graag meedoen? Neem dan even contact op.

Wat gaan we doen?

In één dag maak je kennis met het thema urenuitbreiding én ga je actief aan de slag, met als intentie aan het einde van de sessies een Plan-op-één-Pagina voor jouw school te hebben staan. De voorlopige agenda voor de dag is als volgt:

  • Sessie 1: Urenuitbreiding- feiten en fabels
  • Sessie 2: Kansen en belemmeringen binnen jouw organisatie
  • Sessie 3: Denken in mogelijkheden- bestaande patronen doorbreken
  • Sessie 4: Inspireren en informeren van medewerkers
  • Sessie 5: Aan de slag: praktische tips en beschikbare support

Zijn er kosten aan verbonden?

Er zijn geen kosten verbonden aan het deelnemen aan de workshop.

Inschrijven