Inschrijven voor de HPP Bootcamp in één Dag ‘urenuitbreiding in het primair onderwijs’ – 28 september ’23

Ben je benieuwd op welke manier grotere aanstellingen gerealiseerd kunnen worden? En zou je hiermee binnen je eigen schoolbestuur en school aan de slag willen? In deze HPP Bootcamp in één Dag krijg je waardevolle inzichten en praktische handvatten rondom het thema urenuitbreiding. We delen graag onze kennis en ervaringen met jou. Daarnaast krijg je volop de kan om ervaringen uit te wisselen met collega’s uit het primair onderwijs.

De HPP Bootcamp in één Dag vindt plaats op donderdag 28 september van 9.30 tot 16.00 uur. De locatie is Quinton House in Utrecht (Nieuwegracht 60, 3512 LT Utrecht).

Schrijf je via onderstaand formulier in voor de workshop en lees hieronder alle benodigde informatie.

 

Voor wie is de HPP Bootcamp in één Dag bedoeld?

De HPP Bootcamp in één Dag is bedoeld voor directeuren, (HR-) stafmedewerkers en bestuurders van schoolbesturen en scholen uit het primair onderwijs die met het thema urenuitbreiding aan de slag willen gaan. Ben je op een andere manier actief in het primair onderwijs en wil je graag meedoen? Neem dan even contact op.

 

Wat gaan we doen?

In één dag maak je kennis met het thema urenuitbreiding én ga je actief aan de slag, met als intentie aan het einde van de sessies een Plan-op-één-Pagina voor jouw school(bestuur) te hebben staan. Thema’s die aan de orde komen zijn:

  • Urenuitbreiding: de feiten en fabels
  • Kansen en belemmeringen binnen jouw organisatie
  • Denken in mogelijkheden- bestaande patronen doorbreken
  • Enthousiasmeren en inspireren van medewerkers
  • Aan de slag: praktische tips en beschikbare support

 

Zijn er kosten aan verbonden?

Er zijn geen kosten verbonden aan het deelnemen aan de HPP Bootcamp in één Dag.