De WerkUrenBerekenaar, toolkit voor partners in het onderwijs

De WerkUrenBerekenaar (WUB) is een tool die inzicht geeft in wat meer (of minder) uren werken onder de streep financieel betekent. Naast een aantal gegevens die de gebruiker zelf invult, zoals inkomen, type woning (huur of koop) en gezinssamenstelling worden ook de gevolgen voor toeslagen, premies en heffingen meegenomen. Het invullen van de WUB kost maar 10 minuten.

Op deze pagina vind je een link naar en informatie over de WerkUrenBerekenaar en aanvullende informatie voor leerkrachten, directeuren en schoolbesturen om op een positieve, laagdrempelige manier na te denken over het thema ‘meer uren werken’.

 

De volgende informatie is beschikbaar:

1. Algemene informatie over WerkUrenBerekenaar
2. Onderwijsscenario’s: voorbeelden met de uitkomsten van de WUB in het onderwijs
3. Overig beeldmateriaal

 

Wil je meer weten over het werk van Het Potentieel Pakken in het onderwijs? Klik dan op de button:

Ga naar Deeltijd in het Onderwijs

 

Belangrijk

  • Bij het gebruik van de toolkit-materialen verzoekt Het Potentieel Pakken (HPP) je vriendelijk om hierbij het HPP-logo (verderop te downloaden) te plaatsen en/of vermelding van de website te noemen: www.hetpotentieelpakken.nl.
  • Deel je informatie over de WerkUrenBerekenaar op sociale media? Heel fijn! Gebruik dan de volgende hashtags: #werkurenberekenaar #hetpotentieelpakken #deeltijdinhetonderwijs #DiO.

 

Toolkit downloaden

Deze toolkit bestaat uit verschillende communicatiematerialen. Liever de hele toolkit in één keer downloaden? Dit doe je via onderstaande button.

Download de WUB-toolkit